Alle producten >> Plaatmateriaal >> Betonplex >> Interform – groen

Interform – groen

Interform – groen is een carrosserie constructieplaat op basis van berkenfineer, geproduceerd in Finland en Oost-Europa. Aan beide zijden is de plaat voorzien van een groene gladde fenolcoating van 120 gr/m2. Door de transparante coating is de houtnerf zichtbaar waardoor de plaat een decoratief uiterlijk heeft. Deze platen worden incidenteel ook als berken/combiplaat geleverd. Kwaliteit Door-en-door berken triplex of berken/naaldhout combitriplex aan beide zijden voorzien van een donkergroene fenolcoating van 120 gr/m 2. Overige kleuren en andere coatingdiktes op aanvraag leverbaar.

 

Verlijming
WBP overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur, DIN 68705 / BFU 100 / BS 6566 WBP.

 

Afmetingen
1250 x 2500 mm: 18 mm (overige diktes op aanvraag leverbaar)
1525 x 3050 mm: 18 mm (overige diktes op aanvraag leverbaar)

 

Gewicht
Berken combi ca. 620 kg/m 3
Door-en-door berken ca. 680 kg/m 3

CE-markering
CE 2+

Overig
De randen zijn afgewerkt met waterafstotende verf om vochtopname tijdens transport te beperken. Dit is geen definitieve randafwerking. Geadviseerd wordt om met grijze IP-randsealer de randen te dichten.

 

Toepassing
Wanden en vloeren in aanhangwagens en paardentrailers.
Let op met buitentoepassingen:
De coating en verlijming van Interform zijn geschikt voor gebruik buiten, maar randen/kanten moeten geseald worden. M.n. de combiplaat is minder geschikt om buiten toe te passen door de lange vezels van het naaldhout (capillaire werking). Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal.