Alle producten >> Plaatmateriaal >> Betonplex >> Interform – zwart

Interform – zwart

Interform is betontriplex op basis van berkenfineer, geproduceerd in Finland en Oost-Europa. Aan beide zijden is de plaat voorzien van een zwarte fenolcoating. Deze platen worden incidenteel ook als berken/combiplaat geleverd.

Kwaliteit
Door-en-door berken triplex of berken/naaldhout combitriplex aan beide zijden voorzien van een zwarte fenolcoating van 120 gr/m 2. Overige kleuren en coatingdiktes op aanvraag leverbaar.

Verlijming
WBP overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur, DIN 68705 / BFU 100 / BS 6566 WBP. 

Afmetingen
1250 x 2500 mm: 18 mm

Gewicht
Berken combi ca. 620 kg/m 3
Door-en-door berken ca. 680 kg/m 3 

CE-markering
CE 2+

Overig
De randen zijn afgewerkt met waterafstotende verf om vochtopname tijdens transport te beperken. Dit is geen definitieve randafwerking. Geadviseerd wordt om met grijze IP-randsealer randen en schroefgaten te dichten. Advies: ontkistingsolie en na gebruik de platen goed schoonmaken dan kunnen ze vaker herbruikt worden..

Toepassing
Betonindustrie. Maar ook: kopschotten trailers, wanden en vloeren aanhangwagens en paardentrailers.
Let op met buitentoepassingen:
De coating en verlijming van Interform zijn geschikt voor gebruik buiten, maar randen/kanten moeten geseald worden. M.n. de combiplaat is minder geschikt om buiten toe te passen door de lange vezels van het naaldhout (capillaire werking). Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal.