Alle producten >> Plaatmateriaal >> Bewerkt multiplex >> Multipaint

Multipaint

Multipaint® is okoumétriplex op basis van Hechthout® van Bruyn- zeel met een speciale overschil- derbare kunstharscoating die niet waterdoorlaatbaar is. Opgebouwd uit praktisch foutloze dekfineren en dunne, speciaal geselecteerde bin- nenfineren zonder open gebreken. De coating is versmolten met het dekfineer. Aan de productie van dit hoogwaardige triplex wordt uiterst veel zorg besteed. Geschikt voor ge- bruik in buitentoepassingen, gevel- bekleding, reclameborden.

Kwaliteit
I/II of A/B Met licht geschuurde, semi-transparante kunstharscoating van ca. 100μ voor een optimale verfhechting.

Verlijming
MUF – overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur (EN 636-3), E1 zeer lage formaldehyde-emissie, binnen EN 717-2.
AW 100 volgens Din 68705 (water- en weerbestendig)

Afmetingen
2500 x 1250 mm: 12 – 15 mm
Op aanvraag andere diktes en afmetingen.

Gewicht
ca. 500 kg/m3

Duurzaam bosbeheer Kwaliteitskeurmerk(en)

CE-markering
CE-2+ International Plywood geeft 15 jaar schriftelijke garantie op de lijmverbindingen.

Toepassing
Buiten, gevelwerk, luifels, dakkappellen, boeiboorden, deuren, reclameborden, (jacht)botenbouw, enz. De coating fungeert als grondverflaag, de achterzijde kan onbehandeld blijven.
De plaat is geschikt voor buitentoepassing volgens NEN EN 636-3. Volgens BRL-norm 1705 voldoet dit produkt aan paragrafen 3 en 4 en tabellen 2 en 3. Afwerking klasse D (geschikt voor dekkende afwerking). Door de goed gesloten coating kan Multipaint® een half jaar in het werk hangen voordat definitieve afwerking plaatsvindt.

Door de goede eigenschappen van de plaat, is het met alle gereedschappen prima te bewerken. Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal.