Alle producten >> Plaatmateriaal >> Bewerkt multiplex >> Silverpaint+

Silverpaint+

Silverpaint+® is Europees, FSC- gecertificeerd, schilderklaar berken- triplex en hoort tot de technisch sterkste en stabielste platen die ver- krijgbaar zijn door de homogene op- bouw uit nagenoeg foutvrije fineren. Silverpaint+® is aan beide zijden voorzien van hoogwaardig paint- film (200 gr/m2), en daardoor di- rect aflakbaar. Op dit product wordt bovendien een schriftelijke garantie gegeven van 10 jaar op de lijmver- bindingen.

Kwaliteit
Tweezijdig voorzien van een 200 gr/m
Voordelen van de paintfilm: Een gladde laag waardoor geen doortekening van de onderliggende fineerlagen is te zien. Een uitstekende hechting van de verf. Voorgronden is niet nodig: dus aanzienlijke besparing op verfkosten, arbeids- loon én onderhoudskosten. Nauwelijks enige kans op aantasting van het hout van de buitenste fineerlagen door de beschermende, duurzame paint- film. Zelfs bij achterstalligheid van het onderhoud van de verflagen.

Verlijming
WBP – overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur

Afmetingen
2500 x 1250 mm in 9 – 12 – 15 en 18 mm 3000 x 1500 mm in 9 – 12 – 15 en 18 mm

Gewicht 3 ca. 680 kg/m

Garantie
10 jaar verzekerde schriftelijke garantie op fabricagefouten/lijmverbinding, inclusief eventuele gevolgschade tot aan een bepaald maximum (zie folder garantievoorwaarden).

Duurzaam bosbeheer keurmerk KOMO CE-markering FSC-gecertificeerd KOMO-gecertificeerd: 33273 – D – E1 CE-2+

Toepassing
Veelal in bouwtoepassingen waar tegen lage kosten snel en afdoende een glad afgewerkt eind- resultaat wordt gewenst. Bijv. luifels, dakoverstekken, boeiranden, aftimmerwerk zowel voor binnen als voor buiten. Silverpaint+ is KOMO-gecertificeerd volgens BRL-norm 1705 en geschikt voor gebruik in niet-overdekte buitentoepassingen, klasse D.

Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal. Silverpaint+: De randen zijn voorzien van grijze randafwerkingsverf, bedoeld om vochtindringing tijdens transport tegen te gaan. Het is aanbevolen om de randen met grijze IP-randsealer te dichten.