Alle producten >> Plaatmateriaal >> Bewerkt multiplex >> Supergarant gegrond

Supergarant gegrond

Supergarant-gegrond® is Superga- rant® met een grondverflaag. Aan de productie van dit hoogwaardige tri- plex wordt uiterst veel zorg besteed. Speciaal geselecteerde okouméfine- ren worden gebruikt voor zowel de binnenlagen als voor de dekfineren. Supergarant-gegrond is fabrieksma- tig voorzien van een witte grondverf- laag rondom. De plaat is hierdoor di- rect afschilderbaar en biedt een groot gebruiksgemak.

Kwaliteit
B/BB. Voorzijde voorzien van een fabrieksmatig aangebrachte extra dikke, witte grondverflaag van 140 μ. De achterzijde is t.b.v. het onderscheid zeer lichtgrijs en 80μ.

Verlijming
WBP – overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur

Afmetingen
2500 x 1220 mm: 10 – 12 – 15 – 18 en 22 mm 3100 x 1530 mm: 10 – 12 – 15 – 18 mm

Gewicht
500 kg/m3

KOMO                               CE-markering

KOMO-gecertificeerd       CE-2+

Garantie
International Plywood geeft 30 jaar schriftelijke garantie op de lijmverbindingen.
Voor uitgebreide garantievoorwaarden verwijzen wij u naar het betreffende garantiecertificaat.

Toepassing
Allerhande veeleisende toepassingen buiten of aan de gevel. Boeiboorden, luifels, dakkappel- len, dakoverstekken, etc. De plaat is geschikt voor buitentoepassing volgens NEN 3278. Volgens BRL-norm 1705 voldoet dit produkt aan toepassing buiten, klasse B, F en J.
Door de goede eigenschappen van de plaat, is het met alle gereedschappen prima te bewerken. Het aantal toepassingen is enorm, zowel voor binnen als buiten is het uitstekend geschikt.

Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal.